واکنش کرملین به بسته پیشنهادی کنگره آمریکا-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

واکنش کرملین به بسته پیشنهادی کنگره آمریکا

سخنگوی کرملین در واکنش به طرح پیشنهادی نماینده‌های جمهوری‌خواه کنگره برای اعمال تحریم علیه ایران و روسیه گفت امیدوار است که این برنامه عملی نشود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ کرملین روز پنجشنبه به طرح پیشنهادی شماری از نماینده‌های جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و روسیه واکنش نشان داد.

 

پسکوف گفت کرملین امیدوار است که این طرح وارد مراحل اجرایی نشود. او همچنین خاطرنشان کرد که این نوع «اقدامات شتابزده» کمکی به روابط دوجانبه نخواهد کرد.

 

پسکوف گفت: «البته ما فقط تأسف می‌خوریم که این اقدامات شتابزده در آنجا توسط افراد معینی در سیاست آمریکا پیگیری می‌شوند. چنین اقداماتی بدون شک کمکی به عادی‌سازی روابط دوجانبه نمی‌کنند.»

 

وی اضافه کرد: «امیدواریم که این برنامه‌ها عملی نشده و به هیچ طریقی به اجرا در نیایند.»

 

شماری از قانونگذاران جمهوری‌خواه کنگره آمریکا روز چهارشنبه از طرحی که شامل پیشنهاداتی برای اعمال تحریم علیه چند کشور از جمله ایران و روسیه بود رونمایی کردند.

 

این طرح ۱۱۱ صفحه‌ای در بخش ایران ده‌ها توصیه برای پیگیری سیاست‌های تحریمی علیه ایران و اعمال فشار بر تهران مطرح کرده است.

 

قطع کمک‌های نظامی آمریکا به لبنان، قرار دادن انصارالله در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعمال تحریم علیه «جبران باسیل»، وزیر خارجه سابق لبنان و قطع صدور معافیت‌های تحریمی برای عراق بخشی از سیاست‌های پیشنهاد شده در این برنامه هستند.

 

نمایندگان جمهوری‌خواه علاوه بر این با ادعای حمایت روسیه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حزب‌الله لبنان و طالبان خواستار اعلام روسیه به عنوان «حامی تروریسم دولتی شده‌اند.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» و یا ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه روی آورده است.

 

با این وجود، دونالد ترامپ که وعده می‌داد با اجرای سیاست‌های سختگیرانه علیه ایران می‌تواند این کشور را برای عقد توافقی بهتر پای میز مذاکره بیاورد به دلیل ناکام ماندن برنامه‌هایش در قبال ایران علی‌رغم تشدید تنش‌ها، در آمریکا به شدت تحت فشار قرار گرفته است./ فارس

ارسال نظر